Kaista kompiuteris? Reikia išvalyti jo aušinimo sistemą!

Kadangi mėgstame prižiūrėti daiktus, kuriais naudojamės, kadangi šie pradeda tarnauti dar ilgiau negu tų žmonių, kurie nesinaudoja, pasidaro aktualus kompiuterio valymas. Nesvarbu ar tai būtų programinė įranga, kurios pagalba galima išvalyti iš kompiuterio kenkėjiškas programas t.y. virusus, šnipinėjimo programas, ar tai būtų fizinis kompiuterio valymas. Turime omeny dulkių siurbliavimas, komponentų termopastos keitimas, bet kokiu atveju jums prireiks specifinių žinių rinkinio ir sugebėjimo jas pritaikyti.

Valome kompiuterius nuo dulki7Taigi, norėdami pirmiausiai išmokti fiziškai išvalyti kompiuterio dalis, turėsite atlikti šiuos žingsnius. Pirmas dalykas, tai gauti reikalingus įrankius, kad kompiuterio valymas nepažeistų jo komponentų. Tai būtų specialus šepetėlis, kuris reikalingas dulkėms tarp smulkių mikroschemų išvalyti ,tada termopasta ir žinoma, atsuktuvas, pageidautina su magnetine galvute varžtams surinkti. Kai sugebėsite įsigyti šiuos įrankius, turėsite išmokti išardyti savo kompiuterį. Kaip tai padaryti jums galės paaiškinti apie kompiuterius nusimanantis draugas arba nemažai dar naudingos informacijos galėsite susirasti paprasčiausiai internete apsilankę video tinklapiuose ir pasimokę iš jų, kaip ardomas kompiuteris.

Skaityti toliau: Kaista kompiuteris? Reikia išvalyti jo aušinimo sistemą!

Elektroninės svarstyklės – sekite asmeninius sporto rezultatus!

Elektroninės svarstyklėsKaip ir tikriausiai bet kurios šalies gyventojams, taip ir lietuviams sportas užima pakankamai nemažą vietą gyvenimuose. Turima omenyje šiuo atveju ne vien tik tai, kad mūsų krašto piliečiai yra linkę nuoširdžiai palaikyti mėgstamas komandas, ar tai mėgautis puikiausiais žaidimais, tačiau be viso to ir patys noriai užsiima skirtingomis sportinėmis veiklomis. Tikriausiai, kad pagrindinis piliečių motyvas, apart to, kad pagerintų individualią sveikatą, yra arba numesti svorio, arba susikrauti didesnę raumenų masę – tai yra standartiniai siekiai, kuriuos nuoširdžiai piliečiai siekia įgyvendinti.

Vis dėlto, būtų galima pastebėti tai, kad siekiant optimaliai įvertinti, kaip gi sekasi, o be viso to ir papildomai motyvuoti save, reikalinga tam tikra technika. Šiuo atveju kalbame apie paslaugą elektroninės svarstyklės – šiandieną norėtume trumpai pašnekėti apie šiuos asortimentus, remdamiesi pasiūla, kurią pateikia http://www.svarstykles.com/elektronines-svarstykles bendrovė. Nuoširdžiai viliamės, kad sugebėsime paaiškinti žmonėms, kodėl gi šios unikalios, o tuo pačiu ir savotiškai inovatyvios, priemonės yra tinkamiausia išeitis, siekiant įvertinti asmeninio kūno svorio pokyčius. Tikimės, kad šiandienos informacija ne vien tik, kad motyvuos daugelį piliečių, tačiau be viso to ir paskatins produkcijos elektroninės svarstyklės pardavimų skaičius. Tokie yra pagrindiniai mūsų šio darbo siekiai, tad nuoširdžiai stengsimės, jog jie būtų pasiekti.

Skaityti toliau: Elektroninės svarstyklės – sekite asmeninius sporto rezultatus!